Om os
Ekspertise & Kompetance

OM OS

MISSION

Firmaets målsætning er at levere service og høj kvalitet indenfor ekstruder og muffemontage, samt plast svejsning i fjernvarmebranchen, af høj kvalitet.


Medarbejderne er en skare af certificerede montører og svejsere, som alle har flere års erfaring inden for fjernvarmebranchen. De har alle de kurser og certifikater der skal til, for at leve op til de skrappe krav branchen stiller.


En af vores store kompetencer er vores løbende kvalitetssikring, der indebærer daglige kontrol rapporter på alt montage.


Jysk Muffe Teknik A/S er et kvalitets bevist firma med dygtige og rutinerede medarbejdere, der har mange års erfaring inden for muffe montage og ekstruder løsninger. 


Firmaet er stiftet af og ejes 100% af Kristian Sørensen, Kristian har gennem de seneste 25 år udelukkende beskæftiget sig med fjernvarme, og har siden firmaets opstart i 1993 haft en fast kontrakt med Logstor på udførsel af ekstruder svejste special løsninger og svejse muffe montage.


Kristian, er et godt kendt ansigt i branchen, og med sine mange års erfaring med fjernvarmemontage, bl.a. 25 år som underentreprenør for Logstor montageafdeling, og med udførelse af små og store rørprojekter i ind og udland er firmaet godt rustet til at klare selv de største udfordringer.


Jysk Muffe Teknik A/S

CVR:20837586

Viderupgårdsvej 3

9240 Nibe

Kontakt:

kristian@jyskmuffe.dk 

+ 45 22 22 05 31